dimarts, 6 de juny del 2017

Projecte Els Esports

Durant aquest últim mes d'escola, a la classe dels dofins hem estat treballant Els Esports!! Ens està agradant molt, però abans de que acabi us volem ensenyar què ens ho hem estat passat aprenent coses noves sobre diferents esports, però sobretot, practicant-los!!!

Primer de tot veureu totes les coses que vam arribar a portar a l'escola. Coses que vam trobar per casa i que tenien a veure amb algun esport o altre. Cliqueu la foto per veure tot l'àlbum sencer!






A partir d'aquí se'ns va començar a despertar més l'interès per algun esport que per un altre, pero tot i això vam practicar-los tots per saber-ne més… clique a sobre la foto i mireu com practiquem esports!!





Més endavant vam tenir la sort d’anar a Can Jofresa, fer unes quantes carreres per la pista d’atletisme i… van venir jugadors i jugadores del Club Rugby Carboners de Terrassa per ensenyar-nos aquest esport que tant ens crida l’atenció. Ens van fer jocs per escalfar i després ens van ensenyar coses bàsiques d’aquest esport. Tot súper interessant i divertit!
Cliqueu la foto per veure tot l'àlbum sencer!
















El pare de la Paula Biglieri va venir a l’escola a explicar-nos com es juga a pàdel i a deixar-nos practicar una miqueta, però no només això…A més a més ens va regalar a cadascú de nosaltres una pilota de pàdel, i per a la classe sencera, una copa!! Som uns campions!!
Cliqueu la foto per veure tot l'àlbum sencer!

 


Tenim més esportistes a la nostra escola, i quan es van enterar que estàvem estudiant els esports, no van dubtar cap moment en venir a la nostra classe a explicar-nos la seva experiència.
La Paula i l’Elsa Tort van venir a explicar-nos i ensenyar-nos vídeos de la natació sincronitzada, ja que elles la practiquen i fan exhibicions i competicions!!
Amb elles va venir l'Irisbelle, qui ans va explicar com es fa la gimnástica artística, que no és el mateix que la gimnàstica rítimca!!! i ens va fer unes quantes demostracions allà mateix, i la veritat és que vam quedar bocabadats!
Cliqueu la foto per veure tot l'àlbum sencer!




Encara ens queda alguna activitat més per fer, però tranquils que la veureu per aquí també, i acabarem el projecte fent la festa del esports el proper divendres 9 de juny…i que necessites per fer-la??? Doncs que cadascú de nosaltres vagi vestit d’algun esport i porti complements. Ja veureu quin equip d’esportistes farem!!!